Phatfour FLB+ SERIE 87cm 630wh 7 versnellingen met Rollerbrake (en I-brake)met hydraulische bedienin

Soort:  Elektrische fiets, Uni
Kleur:  Zwart
Maat:  87 cm
Wielmaat:  20"
Gewicht:  27 kg
Modeljaar:  2022
Bijzonderheden:  FLB+ SERIE - ZWART (ZIT HOOGTE 87CM)
De FLB+ is de door Phatfour doorontwikkelde en gebouwde versie van de FLB. Dit model heeft een geveerde hydraulisch gedempte voorvork, verstelbaar stuur. De FLB+ is voorzien van een compleet vernieuwd elektronisch systeem dat nog sneller uit de startblokken komt en 9 standen van ondersteuning heeft, strakker accelereert en stabiel op topsnelheid blijft.

Het Nederlandse frame, design en de lokale assemblage zorgen ervoor dat jij een betrouwbare stalen ros hebt waarmee jij gezien kan worden. De zit van de FLB serie is zo vormgegeven dat je rechtop en met een lach op je gezicht kan fietsen. Zonder moeite en zweet ben je overal snel en natuurlijk zonder file. Met de Bafang 250 Watt achterwiel motor rij je met gemak 25km/h en met zijn 470Wh of optionele 630Wh uitneembare accu kan je kilometers ver rondscheuren door de stad.

Het is mogelijk alle accessoire op de Phatfour te plaatsen waardoor jij spullen, kids of vrienden overal mee naartoe kan nemen! De FLB+ heeft zelfs een optie om een surfplank mee te nemen.

Art. nummer:  19206
 
Garantie:  12 maanden garantie
Prijs:   2.875,-
 
Status: Beschikbaar
 

Klik op de foto om deze te vergroten.
 
Terug